fbpx

Toukokuun Klubi keskiviikkona 3.5. klo 19 on tähtivierailu ja kantaesitys

Varkauden Teatterin tunnelmallinen aulalämpiö muuttuu esitystilaksi keskiviikkona 3.5. klo 19.

Tänä iltana pääsemme sukeltamaan ensimmäisten joukossa Rikkirevitty -monologin maailmaan. Esityksen kesto on 40 minuuttia, jonka jälkeen ilta jatkuu vuorovaikutteisella keskustelutilaisuudella.

Tero Huvin paljon mielenkiintoa herättänyt kirja oman lapsen itsemurhasta on valmistunut näytelmäksi ja se kantaesitetään nyt Varkauden Teatterin Klubi-illassa. Shokki ja epätoivo ja niistä pystyyn kompuroiminen värittävät tätä yhden miehen syväsukellusta takaisin kohti pintaa.

Teoksen taustalla arvostetut teatterintekijät
Lavalle nousee pitkän linjan pitkän linjan teatterintekijä, näytelmäkirjailija ja ohjaaja Esko Janhunen Rovaniemeltä. Hän on myös dramatisoinut ja ohjannut monologin.
Nykyään savonlinnalainen Tero Huvi on valmistunut kirkon nuorisotyön ohjaajaksi 1993 ja toiminut vuoden 2006 lisäopintojensa jälkeen mm. kasvatusohjaajana ja toiminnanohjaajana. Hän on toiminut työnsä ohella free lance -toimittajana ja kolumnistina. Kirjan tapahtuma-aikaan hän oli Leppävirran seurakunnan koordinaattori.

Teatteri-Baari palvelee yleisöä ennen Klubin alkua sekä väliajalla. Pöytävaraukset Teatteri-Baarista, puh. 044 364 8831, päivystys ti-to klo 11-14.

Illan arvioitu kesto väliaikoineen noin 1,5 tuntia.

Liput 5 €.
Ovimyynti avautuu 1 tunti ennen Klubin alkua.

 

Lisätietoja:    teatterinjohtaja Juha Vuorinen, puh. 044 3648821 tai juha.vuorinen@varkaudenteatteri.fi