fbpx

Teatterin tuki

Liity Varkauden Teatterin kannatusyhdistyksen jäseneksi

Varkauden Teatterin kannatusyhdistys on rekisteröity yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää, kehittää ja tukea näyttämötaidetta Varkaudessa ja sen lähiympäristössä.

Yhdistys ylläpitää Varkauden Teatteri -nimistä teatteria.

Yhdistyksen vuosikokous pidetään vuosittain tammi-toukokuussa. Kokous kutsutaan koolle vähintään seitsemän (7) päivää ennen kokousta postitetulla kirjeellä, sähköpostitse tai julkaisemalla kutsu Varkaudessa ilmestyvässä sanomalehdessä.

Yhdistyksen asioita hoitaa hallitus, johon kuuluu vuosikokouksessa valitut puheenjohtaja ja  vuosikokouksen 6-8 valitsemaa varsinaista jäsentä, joista kaksi (2) jäsentä Varkauden kaupungin hallituksen esittämiä. Teatterin henkilökunnan edustajien läsnäolo- ja puheoikeus yhdistyksen hallituksen kokouksissa toteutetaan teatterialaa koskevissa työehtosopimuksissa lausutulla tavalla.

Kuka voi liittyä?

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä kunta, kuntayhtymä tai kunnan omistama rekisteröity yhdistys sekä yhdistyksen tarkoitusperiä kannattava yksityis- tai juridinen henkilö.

Jäsen voi olla ainaisjäsen, vuosijäsen tai kannatusjäsen. Jäseniltä peritään jäsenmaksu, jonka suuruuden määrää yhdistyksen vuosikokous erikseen eri jäsenryhmille.

Vuoden 2021 vahvistetut jäsenmaksut:
Vuosijäsen 10 €
Ainaisjäsen 150 €
Kannatusjäsen 50 €
Huom. Kannatusjäsenellä ei ole äänioikeutta yhdistyksen kokouksissa.

Kuinka voin liittyä?

Soita Varkauden teatterin toimistoon, puh. 044 364 8822 tai laita sähköpostia toimisto@varkaudenteatteri.fi. Henkilökuntamme pyytää sinulta tarvittavat tiedot jäsenrekisteriimme ja sopii jäsenmaksun suorittamisesta. Tervetuloa mukaan vaikuttamaan!

Varkauden Teatterin tukipaketit

Lähde tukemaan pientä, mutta elinvoimaista ja virkeää Varkauden Teatteria!
Sponsoroimalla alueemme näyttämötaiteita saat myös yrityksellesi lisänäkyvyyttä.

Varkauden Teatterin hallitus v. 2021

Kaisa Hartikainen-Herranen, pj.
Ahlfors-Boman Jonna
Hahtala Allan
Jeulonen Jani
Kaikkonen Erkki
Miettinen-Räsänen Mari
Putkonen Kurt-Henrik
Taskinen Tommi
Valtanen Ville-Veikko
– – –
Marja Sundgrén (läsnäolo- ja puheoikeus kokouksissa)