fbpx

Varkauden Teatterin joulumuistaminen Varkauden ev.lut. seurakunnan kautta

Varkauden Teatteri haluaa tuoda hyvää joulumieltä vähävaraisiin varkautelaiskoteihin. Teatteri tarjoaa 100 ilmaista lippua perjantain 29.12. klo 19 Baskervillen koira –näytökseen.

Baskervillen koira on komediamestari Ken Ludwigin sovittama hilpeä jännäri. Se perustuu Artur Conan Doylen saman nimiseen klassikkokirjaan. Näytelmässä ikoninen parivaljakko, Sherlock Holmes ja tohtori Watson seikkailevat Baskervillen kartanossa ja sitä ympäröivillä nummilla. Komedia vilisee mitä hulvattomampia henkilöhahmoja.

Yhteistyökumppanina diakoniatyö
Yhteistyökumppaniksi valikoitui jälleen Varkauden ev.lut. seurakunnan diakoniatyö. Heillä on kattavat yhteydet ja väylät, joilla he tavoittavat oikeat ihmiset.

” Hyväosaisuus ei jakaudu tasaisesti kaikille. Kaupungissamme on edelleen työttömyyttä. Silloin käy väistämättä niin, että kaikilla ei ole samanlaista mahdollisuutta mahdollista nauttia teatterin voimauttavasta energiasta”, sanoo teatterinjohtaja Juha Vuorinen ja jatkaa:” Tänä vuonna joulutervehdyksemme tulee tässä muodossa. ”

Lisätietoja: teatterinjohtaja Juha Vuorinen, puh. 044 364 8821, diakoniatyöntekijä Pia Paananen, puh. 040 5267623 tai diakoniatyön toimistosihteeri Reijo Leppänen 040 7016630

 


Varkauden Teatteri on vuodesta 1913 toiminut ammattiteatteri, joka valmistaa vuodessa 4-5 omaa tuotantoa sekä tuottaa vierailunäytöksiä. Varkauden Teatterissa työskentelee 21 kuukausipalkkaista työntekijää sekä kausittain 10-15 henkilöä projektikohtaisella kiinnityksellä. Varkauden Teatteri tunnetaan laajalti laadukkaista musiikkiproduktioistaan.