fbpx

Supersuositut Klubi –illat jatkuvat keskiviikkona 13.12. klo 19

Keskiviikkona 13.12.2023 klo 19 Klubilla vietämme yhteisöllisen pikkujouluillan. Silloin Varkauden Teatterin tunnelmalliseksi uusitun lämpiön ottavat haltuun Ukevirtaset.

Tänä iltana nautimme täysin palkein iloisesta ukuleletunnelmasta. Ensimmäisellä puoliajalla kuulemme uudempia ja vanhempia covereita iskelmistä ja pop-kappaleista. Joukossa on mm. Vesterisen, Anna Puun ja Paula Koivuniemen tunnetuiksi tekemiä, enemmälti vauhdikkaita ja ”pikkujoulumaisia” biisejä. Toinen puoliaika koostuu joululauluista. Se sisältää kansainvälisiä englanninkielisiä klassikoita, ja kuullaanpa siellä espanjan kieltäkin.

Ukevirtaset on leppävirtalainen 20 hengen ukulele-yhtye, joka toimii Sisä-Savon kansalaisopiston piirinä. Arto Julkusen luotsaama yhtye on esiintynyt eri puolilla Suomea solisteinaan niin koti- kuin ulkomaalaisia laulajia; oopperalaulajista iskelmätähtiin sekä kansainvälisiä ukuleleartisteja. Yhtyeen ohjelmisto ulottuu popin ja iskelmien uusista ja vanhoista klassikoista aina barokki- tai gospelmusiikkiin saakka.

Ukevirtaset on esiintynyt parina vuonna myös eteläkorealaisella kansainvälisellä online-festivaalilla tekemiensä musiikkivideoiden kautta. Yhtye toimii ns. isäntäyhtyeenä vuosittain Leppävirralla tammikuussa järjestettävässä Euroopan pohjoisimmassa kansainvälisessä Tropical Winter Ukulele festivaalissa.

Teatteri-Baari palvelee yleisöä ennen Klubin alkua sekä väliajalla. Pöytävaraukset Teatteri-Baarista, puh. 044 364 8831, päivystys ti-to klo 11-14.

Arvioitu kesto 1 tunti 30 minuuttia sisältäen 20 minuutin väliajan.
Liput 5 €. Ovimyynti avautuu 1 tunti ennen Klubin alkua.