fbpx

Varkauden Teatterissa maailman ensimmäinen Rokkia ja rautalankaa 2.0

Sukat pyörii jaloissa teatterisalissa
Teatteri goes 50’s & 60’s. Varkauden Teatterin housebändissä soittavat ja laulavat teatterimme näyttelijät vahvistettuna muutamalla musikaalisella henkilöllä omasta talostamme.
Konsertin ohjelmisto nojaa osittain vappuaattona 2022 toteutettuun esitykseen, jolle ei alun perin suunniteltu jatkoa. Suuren positiivisen palautemäärän innoittamana teatteri päätti jalostaa kokonaisuudesta vain teatterisalissa esitettävän, pikkujouluisemman version.
Rokkia ja rautalankaa 2.0 saa syksyllä 2022 vain 12 esitystä. Viimeinen veto on perjantaina 16.12.2022.

Musiikillisesti kappaleet ovat 50- ja 60 -luvun hittejä Suomesta ja maailmalta. Konsertissa kuullaan mm. kappaleet La Bamba, Pääsi rinnaillein painuu, Mrs. Robinson ja Rockin’ Around the Christmas Tree. Bändissä soittavat ja laulavat Jussi Immonen, Jani Jeulonen, Jukka-Pekka Löhönen, Pietari Pentikäinen, Mimmi Rantala, Sami Ruutiainen, Tiina Ruutiainen, Markku Ryytty, Saara Saastamoinen ja Ville-Veikko Valtanen.

Teatterin housebändin kapellimestari on Sami Ruutiainen. Artistit on puvustanut Sari Kirjavainen ja lavastus sekä videot ovat Ville-Veikko Valtasen käsialaa. Kampaukset ja maskeeraukset ovat Miia Immosen. Valoista vastaa Marko Etelärinne ja äänistä Jussi Heiskanen. Tarpeiston on valmistanut Mirja Ryytty.  Esityksen kesto on 1 tunti  50 minuuttia sisältäen 20 minuutin väliajan.


Lisätietoja
: kapellimestari Sami Ruutiainen, puh. 050 3467301, sami.ruutiainen@varkaudenteatteri.fi

Julkaisuvapaita kuvia tästä linkistä. Kuvat Sampo Luukkainen. Liput: 25-22 €. Myynti Varkauden Teatterin lippumyymälä, puh. 044 364 8830 osoitteessa Laivalinnankatu 29, 78200 Varkaus. Liput ovat myynnissä myös Ticketmasterin kanavissa.

 

Varkauden Teatteri on vuodesta 1913 toiminut ammattiteatteri, joka valmistaa vuodessa 4-5 omaa tuotantoa sekä tuottaa vierailunäytöksiä. Varkauden Teatterissa työskentelee 21 kuukausipalkkaista työntekijää sekä kausittain 10-15 henkilöä projektikohtaisella kiinnityksellä. Varkauden Teatteri tunnetaan laadukkaista musiikkiproduktioistaan.