fbpx

Varkauden Teatterin johtaja vaihtuu

Teatterinjohtaja Kari Suhosen kausi Varkauden Teatterin johtajana päättyy 31.12.2022. Suhonen on toiminut teatterinjohtajana 1.8.2015 alkaen. Uuden teatterinjohtajan rekrytointiprosessi on alkanut.

”Kuluneet kuusi ja puoli vuotta olen saanut työskennellä Varkauden Teatterin toiminnan kehittämiseksi innostuneen ja työhönsä sitoutuneen henkilökunnan kanssa. Mennyt aika on ollut antoisaa ja työntäyteistä.
Tänä päivänä Varkauden Teatterin merkitys ja sen tekemä työ Varkauden ja alueen ihmisten hyvinvoinnin edistämiseksi tunnustetaan laajasti.
Koen, että minun on aika mennä kohti uusia haasteita, ja että Varkauden Teatteri ja Varkaus ovat vaiheessa, jossa tulevaisuuden kohtaaminen tulee olemaan hedelmällisempää jonkun toisen kipparoidessa tätä teatterilaivaa.
Kiitos Varkauden Teatterin henkilökunnalle ja hallitukselle, Varkauden kaupungille sekä kaikille yhteistyötahoille. Olen oppinut teiltä paljon – niin ammatillisesti kuin itsestäni ihmisenä.”

 

Lisätietoja: teatterinjohtaja Kari Suhonen, puh. 044 364 8821 tai kari.suhonen@varkaudenteatteri.fi

 

Varkauden Teatteri on vuodesta 1913 toiminut ammattiteatteri, joka valmistaa vuodessa 4-5 omaa tuotantoa sekä tuottaa vierailunäytöksiä. Varkauden Teatterissa työskentelee 21 kuukausipalkkaista työntekijää sekä kausittain 10-15 henkilöä projektikohtaisella kiinnityksellä. Varkauden Teatteri on saanut paljon tunnustusta mm.  laadukkaista musiikkiproduktioistaan.