fbpx

Varkauden Teatteri peruu perjantain 24.9. klo 19 ja lauantaina 25.9. klo 13 Villit vuodet -musiikkinäytelmän esitykset ja siirtää Onnennumerot –komedian ensi-illan marraskuun 27. päivään.

Villit vuodet -musiikkinäytelmä saa samalla neljä korvaavaa esitystä.
Korvaavat esitykset ovat perjantaina 8.10. klo 19, lauantaina 9.10. klo 18, perjantaina 15.10. klo 19 ja perjantaina 29.10. klo 14.

Sairastapaus muuttaa julkistettua ohjelmistosuunnitelmaa marraskuun loppuun saakka, minkä vuoksi myös marraskuulta poistuvat Villien vuosien esitykset 26.11. klo 14 ja 27.11. klo 18.
Uudet näytöspäivät on jo muutettu teatterin internetsivuille.

Peruttujen näytösten katsojat etusijalla
Lippumyymälämme ottaa yhteyttä liput varanneisiin ja lunastaneisiin henkilöihin. Korvaavia näytöspäiviä tarjotaan ensin peruttuihin näytöksiin varanneille henkilöille. Uudet näytöspäivät ja mahdollisesti vapautuneet paikat päivitetään ulosmyyntiin ja Ticketmasterin järjestelmiin vasta tämän jälkeen.

Varkauden Teatteri kehottaa katsojia pitämään jo lunastetut lippunsa tallessa. Liput voi käyttää korvaaviin esityksiin. Mikäli asiakas haluaa rahansa takaisin, emme valitettavasti pysty palauttamaan Ticketmasterin palvelumaksuja.

Henkilöitä, jotka ovat ostaneet lippunsa ilman yhteystietojen jättämistä, pyydetään ottamaan yhteyttä lippumyymäläämme ensisijaisesti sähköpostitse myynti@varkaudenteatteri.fi tai puh. 044 364 8830.

Teatteri pahoittelee tapahtunutta.

– – –

Mikäli olet ostanut lippusi suoraan Ticketmasterin järjestelmästä ohessa heidän toimintaohjensa:

LIPPUJEN PALAUTUSOHJE:

Verkkokaupassa luottokorttia, PayPalia tai Klarnaa maksutapana käyttäneiden lipun ostajien ei tarvitse tehdä mitään.

  • Mikäli olet ostanut liput Ticketmasterin verkkokaupasta käyttäen luottokorttia, palautetaan lipun hinta ostossa käytetylle luottokortille automaattisesti.
  • Mikäli olet ostanut liput käyttäen PayPal-tiliäsi, hyvitetään lipun hinta PayPal-tilille automaattisesti.
  • Mikäli olet ostanut liput käyttäen Klarna-maksutapaa, hyvitetään lipun hinta Klarna-laskullesi automaattisesti. Mikäli sinulla on Klarna-laskustasi kysyttävää, voit olla yhteydessä Klarnaan 09-425 997 71 (ma-pe 8-18) tai info@klarna.fi

Mikäli liput on maksettu verkkopankin, Ticketmaster Suomen laskulla, Ticketmasterin lahjakortilla tai ostettu lippukaupasta pyydämme täyttämään alla olevan lomakkeen rahojen palautusta varten. Lomakkeelle tulee ilmoittaa tilinumero lippujen hinnan palautusta varten.

Palautuslomake suomeksi: https://1u.fi/8tlYV
Palautuslomake englanniksi: https://1u.fi/qEfVl

  • Palautus koskee aina koko tilausta ja kaikkia tilauksen lippuja.
  • Tilaisuuden peruuntuessa palautetaan vain lipun hinta, kaupan ehtojen mukaisesti. Palautus ei koske Ticketmasterin käsittely- tai toimitustapakuluja eikä tilausmaksua.
  • Lipun hinta palautetaan aina lipun alkuperäiselle ostajalle.

Mikäli sinulla on kysyttävää, löydät vastaukset useimmiten kysyttyihin kysymyksiin täältä:
https://help.ticketmaster.fi/hc/fi

Tapahtumajärjestäjä ja Ticketmaster Suomi pahoittelevat tästä aiheutuvaa vaivaa.


Lisätiedot
:

Teatterinjohtaja Kari Suhonen,

puh. 044 364 8821, kari.suhonen@varkaudenteatteri.fi