fbpx

Varkauden Teatteri ottaa esityksissään käyttöön koronapassin 1.1.2022

Varkauden Teatteri ottaa käyttöön koronapassin, jotta voimme palvella asiakkaita normaalisti ja ennen kaikkea turvallisesti. Teatteri edellyttää esityksissään voimassa olevaa koronapassia kaikilta 16-vuotta täyttäneiltä katsojiltaan 1.1.2022 alkaen.

Uusia toimintaohjeita asiakkaille
Teatteri ohjeistaa katsojia saapumaan paikalle riittävän ajoissa. Teatterin eteishenkilökunta tarkastaa kaikkien katsojien koronapassit ja henkilöllisyystodistukset välittömästi teatteriin sisään tultaessa. Tämä saattaa tarkoittaa normaalia pidempää jonotusta.
Koronapassi tulee ladata tai hankkia etukäteen jo ennen teatteriin tuloa.  Lisätietoja koronapassista ja latausohjeet: https://www.kanta.fi/koronapassi
Mikäli asiakkaalla ei ole voimassaolevaa koronapassia Varkauden Teatteri ei korvaa lippuja, mutta ne voi kuitenkin vaihtaa toiseen esitykseen.

Varkauden Teatterin lippumyymälässä voi asioida ilman koronapassia.

Terveysturvallisuudesta huolehtiminen
On edelleen tärkeää huolehtia hyvästä käsihygieniasta ja riittävistä turvaväleistä. Suosittelemme vahvasti kasvosuojan käyttöä. Teatteriin voi tulla vain terveenä. Teatteriliput ja väliaikatarjoilut suositellaan ostamaan ennakkoon.

Lisätietoja: teatterinjohtaja Kari Suhonen, puh. 044 3648821, kari.suhonen@varkaudenteatteri.fi