fbpx

Varkauden Teatteri avaa katsomon 100% tammikuussa 2022

Tämän hetkiset viranomaismääräykset mahdollistavat sen, että myös Varkauden Teatteri avaa katsomon yleisölle kokonaan vuoden alusta.

Seurattuamme tarkkaan terveysturvallisuustilanteen kehittymistä uskomme, että tammikuussa 2022 rokotusluvut ovat nousseet niin hyviksi, jotta voimme turvallisin mielin avata katsomon kokonaan. Seuraamme edelleen tarkasti viranomaismääräyksiä ja reagoimme herkästi niiden muutoksiin.

Edellytämme katsojilta yhä kasvomaskien käyttöä ja erityisen hyvän käsihygienian noudattamista. Terveysturvallisuus on edelleen meille kaikille tärkeää, joten vältäthän lähikontakteja ja tulet paikalle vain terveenä. Jos olet sairas, voit vaihtaa liput kuluitta vielä tuntia ennen esityksen alkua.

Varkauden Teatteri kiinnittää erityishuomiota siisteyteen ja tekee tehostettuja siivoustoimia.

Teatteri-Baariin suosittelemme ennakkovarauksia. Päivystys ti-to klo 11-14 sekä 2 tuntia ennen näytösten alkua, puh. 044 364 8831.

Ovet katsomoon avataan 15 minuuttia ennen näytännön alkua.

Varkauden Teatterin ohjelmistossa nähdään syyskaudella Heikki Paavilaisen ja Vexi Salmen Villit vuodet, Mike Yeamanin Onnennumerot, Jack Londonin Erämaan kutsu, Heikki Turusen Simpauttaja-Finnhits sekä vierailu Ihan Seelana (23.11.). Näistä keväälle jatkavat Villit vuodet ja Onnennumerot. Lisäksi helmikuussa 2022 tulee ensi-iltaan Agatha Christien Idän pikajunan arvoitus ja maaliskuussa toiveuusintana Topelius-Krogeruksen Adalmiinan helmi.

Ajankohtaiset turvallisuusohjeemme näet verkkosivuiltamme:

https://varkaudenteatteri.fi/ohjelmisto/turvallisesti-varkauden-teatterissa/

Lämpimästi tervetuloa Varkauden Teatteriin!

Lippumyymälä
Puhelinnumero 044 364 8830, myynti@varkaudenteatteri.fi

Lisätietoja
teatterinjohtaja Kari Suhonen, puh. 044 364 8821, kari.suhonen@varkaudenteatteri.fi