fbpx

Vappuaattona Varkauden Teatterissa maailman ensimmäinen Rokkia ja rautalankaa.

Sukat pyörii jaloissa – aulassa ja salissa!
Teatteri goes 50´s & 60`s. Vappuaattoilta starttaa Varkauden Teatterin aulassa 50-luvun tunnelmissa oman housebändimme tahdissa. Tämän jälkeen Tangokuningas Marko Lämsä vetää illan ensimmäinen settinsä teatterisalissa 50 -luvun meiningeissä. Väliajan jälkeen teatterin housebändi lämmittää kuulijat 60 -luvun fiiliksiin, jonka jälkeen Marko Lämsä heittää teatterisalissa toisen settinsä.
Jatkot heilutaan aulassa teeman mukaisen levydiscon tahdissa klo 21:20 saakka. Nyt teatterissa saa tanssia.
Katsojat voivat vuokrata teatterin pukuvuokraamosta etukäteen asukokonaisuuden alennettuun hintaan illan lippua vastaan.

Tähtisolisti tangokuningas Marko Lämsä

Tampereella asuva Marko Lämsä on syntynyt ja kasvanut Oulussa. Hän hallitsee miltei kaikki musiikin tyylilajit ja voitti Tangokuninkaan titteli vuonna 2006. Marko Lämsän vahvuuksia esiintyjänä lauluäänensä ja lavakarismansa lisäksi ovat huumori ja valtava energia. Laulukeikkojen lisäksi Marko Lämsä on ollut mukana useissa musikaaleissa vuodesta 2010 lahtien mm. Golden ABBA Show (Benny), Badding -musikaali (Topi Sorsakoski, Elvis, Kojo). Näistä ABBA on jatkunut kiertäen Suomea jo kymmenisen vuotta.

Marko Lämsän spesiaalihahmo on Elvis. Hän kertoo saaneensa vuosituhannen alussa silloiselta tyttöystävältään Milleniumin -lahjaksi Elviksen Nro. 1 Hits CD:n ja se oli siinä. Mahtavaa musaa, joka sopi hänen esiintymistyylille ja äänelle täydellisesti. Elvis on pysynyt mukana joka ikisellä tanssikeikalla sieltä lähtien. Tämän ”valaistumisen” myötä Marko Lämsä on säännöllisesti tehnyt myös show -spektaakkeleja ja kiertueita Elvis -teemalla.

Marko Lämsän keikkaohjelmisto on aina koostunut pääasiassa vanhemmasta musiikista. Hän laulaa toki uusiakin ralleja, mutta kertoo sydämensä olleen jotenkin aina ollut ikäistään vanhempi musiikkimaun suhteen. Tästä syystä hänelle on tullut tutuksi myös rautalanka, pääasiassa Agents -yhtyeen innoittamana.

Teatterin housebändissä soittavat ja laulavat Varkauden Teatterin näyttelijät vahvistettuna muutamalla musikaalisella kaverilla omasta henkilökunnastamme. Kapellimestarina Sami Ruutiainen. Marko Lämsää säestävät Sami Ruutiainen, Anssi Huotari, Joksi Reijonen ja Aku Nyyssönen.
Teatterin housebändin sekä Lämsää säestävän bändin on puvustanut Sari Kirjavainen. Kampaukset ja maskeeraukset ovat Miia Immosen. Valoista vastaa Marko Etelärinne ja äänistä Jussi Heiskanen. Jani Jeulonen ja Sami Härkönen somistavat teatterin aulan illan teeman mukaiseksi.

Ajanmukaisen asukokonaisuuden voi vuokrata etukäteen vain 10 € hintaan illan lippua vastaan. Puhelinnumero sovitukseen puh. 044 364 8827.
Teatteri suosittaa varaamaan väliaikatarjoilun ennakkoon hoitaa Teatteri-Baarista, puh. 044 364 8831.

Rokkia ja rautalankaa esitetään vain kerran Varkauden Teatterissa vappuaattona 30.4.2022 klo 18. Illan arvioitu kesto on n. 3 tuntia 20 minuuttia sisältäen 20 minuutin väliajan.

 

Lisätietoja: kapellimestari Sami Ruutiainen, puh. 050 3467301, sami.ruutiainen@varkaudenteatteri.fi

 

Kuvat  Marko Lämsästä Rami Valonen.

Liput: 35 €. Myynti Varkauden Teatterin lippumyymälä, puh. 044 364 8830 osoitteessa Laivalinnankatu 29, 78200 Varkaus. Liput ovat myynnissä myös Ticketmasterin kanavissa.

 

Varkauden Teatteri on vuodesta 1913 toiminut ammattiteatteri, joka valmistaa vuodessa 4-5 omaa tuotantoa sekä tuottaa vierailunäytöksiä. Varkauden Teatterissa työskentelee 21 kuukausipalkkaista työntekijää sekä kausittain 10-15 henkilöä projektikohtaisella kiinnityksellä. Varkauden Teatteri tunnetaan laadukkaista musiikkiproduktioistaan.