fbpx

Paljon muutoksia ohjelmistosuunnitelmaan

Syksy 2021 on ollut haasteellinen Varkauden Teatterille ja valitettavasti vastatuuli jatkuu. Teatteri joutuu muokkaamaan ohjelmistosuunnitelmaansa sairastapauksista johtuvista tuotannollisista ja taloudellisista syistä.

Simpauttaja-Finnhitsin viimeiset näytökset perutaan
Simpauttaja-Finnhitsin viimeiset esitykset perjantaina 12.11. klo 19, lauantaina 13.11. klo 13 ja 18 perutaan. Korvaavina näytöksinä teatteri pystyy esittämään perjantaina 12.11. klo 19 ja lauantaina 13.11. klo 13 Erämaan kutsun.

Onnennumerot-komedia poistuu ohjelmistosta
Varkauden Teatteri on pakotettu ylivoimaisista tuotannollisista ja taloudellisista syistä johtuen vetämään Onnennumerot -komedian kokonaan pois ohjelmistosta.
Pyrimme tarjoamaan peruttujen näytäntöjen tilalle korvaavia esityksiä. Uudet toteutuvat esitykset päivittyvät teatterin nettisivuille ja ulosmyyntiin esitysten varmistuttua.

Ei vaikutusta Villit vuodet -musiikkinäytelmän esityksiin
Villit vuodet -musiikkinäytelmän esitykset jatkuvat pienillä roolimuutoksilla ilmoitetulla aikataululla.

Lippumyymälämme ottaa yhteyttä liput varanneisiin ja lunastaneisiin henkilöihin.

Varkauden Teatteri kehottaa katsojia pitämään jo lunastetut lippunsa tallessa. Liput voi vaihtaa myös muihin esityksiin. Toteutuneen lipunhinnan ollessa edullisempi palauttaa teatteri erotuksen asiakkaalle. Mikäli asiakas haluaa rahansa takaisin, emme valitettavasti pysty palauttamaan Ticketmasterin palvelumaksuja.

Henkilöitä, jotka ovat ostaneet lippunsa ilman yhteystietojen jättämistä, pyydetään ottamaan yhteyttä lippumyymäläämme ensisijaisesti sähköpostitse myynti@varkaudenteatteri.fi tai puh. 044 364 8830.

Teatteri pahoittelee tapahtunutta.

 

– – –

Mikäli olet ostanut lippusi suoraan Ticketmasterin järjestelmästä ohessa heidän toimintaohjensa:

LIPPUJEN PALAUTUSOHJE:

Verkkokaupassa luottokorttia, PayPalia tai Klarnaa maksutapana käyttäneiden lipun ostajien ei tarvitse tehdä mitään.

  • Mikäli olet ostanut liput Ticketmasterin verkkokaupasta käyttäen luottokorttia, palautetaan lipun hinta ostossa käytetylle luottokortille automaattisesti.
  • Mikäli olet ostanut liput käyttäen PayPal-tiliäsi, hyvitetään lipun hinta PayPal-tilille automaattisesti.
  • Mikäli olet ostanut liput käyttäen Klarna-maksutapaa, hyvitetään lipun hinta Klarna-laskullesi automaattisesti. Mikäli sinulla on Klarna-laskustasi kysyttävää, voit olla yhteydessä Klarnaan 09-425 997 71 (ma-pe 8-18) tai info@klarna.fi

Mikäli liput on maksettu verkkopankin, Ticketmaster Suomen laskulla, Ticketmasterin lahjakortilla tai ostettu lippukaupasta pyydämme täyttämään alla olevan lomakkeen rahojen palautusta varten. Lomakkeelle tulee ilmoittaa tilinumero lippujen hinnan palautusta varten.

Palautuslomake suomeksi: https://1u.fi/8tlYV
Palautuslomake englanniksi: https://1u.fi/qEfVl

  • Palautus koskee aina koko tilausta ja kaikkia tilauksen lippuja.
  • Tilaisuuden peruuntuessa palautetaan vain lipun hinta, kaupan ehtojen mukaisesti. Palautus ei koske Ticketmasterin käsittely- tai toimitustapakuluja eikä tilausmaksua.
  • Lipun hinta palautetaan aina lipun alkuperäiselle ostajalle.

Mikäli sinulla on kysyttävää, löydät vastaukset useimmiten kysyttyihin kysymyksiin täältä:
https://help.ticketmaster.fi/hc/fi