fbpx

Paikkoja vapautui näytöksiin

Itä-Suomen AVI on tehnyt päätöksen koronarajoitusten keventämisestä yleisötilaisuuksissa.

Voimassa olevia rajoituksia kevennetään 3.5.2021 alkaen, jonka mukaan Etelä-Savon, Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon sairaanhoitopiirien alueilla on kielletty yli 50 henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset sisätiloissa ja alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa.

Varkauden Teatteri ei ole keskeyttänyt Covid19- pandemian vuoksi toimintaansa vaan toiminut vastuullisesti AVI:n antamia ohjeita noudattaen. Teatteri on voinut ottaa kevätkaudella katsomoon vain 17 katsojaa ja näytökset ovat siksi olleet loppuun myytyjä.

Katsomoihin 30 lisäpaikkaa
AVI:n päätöstä kuunnellen teatteri on lisännyt toukokuun Adalmiinan helmen, Simpauttaja-Finnhitsin ja Erämaan kutsun esityksiin 30 katsomopaikkaa. Varkauden Teatterin esityskauden päättää Simpauttaja-Finnhits lauantaina 22.5. klo 13.
Tämän jälkeen teatterilaiset keskittyvät syksyllä ensi-iltaan tulevan Villit Vuodet -musiikkinäytelmän harjoituksiin ja Vekara-Varkaus katukarnevaalin valmistamiseen.

Varkauden Teatteriin on turvallista tulla. Turvaväleistä pidetään huolta, tarjoamme kaikille katsojille kasvomaskit ja käsidesiä on tarjolla useissa pisteissä. Päällysvaatteet voi halutessaan ottaa mukaan teatterisaliin ja käsiohjelmat ovat ilmaiseksi ladattavissa internetsivuiltamme.

Lisätiedot:
teatterinjohtaja Kari Suhonen, p. 044 364 8821, kari.suhonen@varkaudenteatteri.fi