Vaimoni Maurice

Syksyn hulvattomin farssikomedia!

Georges ja Marion Audefey on aivan tavallinen pariisilainen pariskunta. Tarinan alussa vaikuttaa vahvasti siltä, että heidän avioliitostaan ei ole pian jäljellä kuin savuavat rauniot. Georges on jo pidempään pelehtinyt hehkeän Catherinen kanssa. Nyt neitokainen on saanut tarpeekseen. Hän ilmoittaa paljastavansa kaiken petetylle vaimolle.
Sattumalta samana päivänä ovelle putkahtaa hyväntekeväisyyskeräystä suorittava Veljesapu-järjestön jäsen Maurice, joka tarjoaa pyyteetöntä veljesapuaan pulassa olevalle Georgesille.
No, tälle miehellehän kelpaa apu kuin apu – kunhan hän saa nitkuteltua itsensä pois pinteestä. Ja sitten Mauricea viedäänkin kuin litran mittaa.
Kun asuntoon saapuu vielä vuorollaan muutama muukin persoonallinen vieras ei ihmissuhteita sekoittavalta hulvattomalta sekaannusten sarjalta voi välttyä.

Vaimoni Maurice on noussut maailmanlaajuiseksi hitiksi, jota on esitetty täysille saleille jo 44 maassa. Nyt ystävämme-Maurice on vihdoin meillä!

Ohjaus Kari Suhonen
Lavastus Jani Jeulonen
Puvustus Taina Peltomäki

Arvioitu kesto n. 2 h 15 min, sis. väliaika 20 minuuttia.

Ensi-ilta 14.11.2020

Kuvassa Jukka-Pekka Löhönen
– –
Rooleissa: Isa Lindgren – Backman, Myy Lohi, Jukka-Pekka Löhönen, Pietari Pentikäinen, Marja Sundgrén, Markku Ryytty ja Ville-Veikko Valtanen