fbpx

Rajaton rakkaus

Musiikkikomedia, joka soi sydämessä kauan!

Rajaton rakkaus on taivaallinen, edesmenneiden suomalaisartistien musiikilla rytmitetty musiikkikomedia.
Kuolinsyyntutkija Anna Harju aloittaa työpäivänsä tavanomaisilla rutiinitöillä. Päivä saa uuden käänteen, kun rajan tuolta puolen hänen elämäänsä saapuu yllättävä parivaljakko: ylioptimistinen Olavi Virta ja vastarannan kiiski Topi Sorsakoski. Herrat haluavat Annan selvittävän syyn artistien ennenaikaisiin poismenoihin.
Tylsään elämäänsä kyllästynyt Anna ottaa tehtävän vastaan maanittelujen jälkeen. Alkaa satumainen matka kohti tuntematonta. Annan ja Olavin välillä sinkoilevat ihastuksen kipinät sulavat rakkaudeksi, joka on samaan aikaan ehdottoman kiellettyä ja toisaalta täysin oikeutettua. Rakastavaiset tiedostavat, että ennen pitkää heidän tiensä eroavat. Uskaltavatko he uskoa ihmeeseen?

Rajaton rakkaus kuljettaa katsojan musiikin voimalla unohtumattomalle matkalle elämän ja kuoleman välimaastoon. Musiikkikomedia tarjoaa ripauksen mystiikkaa ja paljon naurua, mutta myös koskettavia hetkiä ja syviä tunteita.
Lavalla loistavat tangokuningas Petri Hervanto Olavi Virtana ja taitava näyttelijäkaartimme, jotka esittävät loistavan livebändimme kanssa edesmenneiden suomalaisartistien rakastettuja hittejä.

Käsikirjoitus Mika Räinä
Ohjaus Ville-Veikko Valtanen
Kapellimestari Sami Ruutiainen
Lavastus Jani Jeulonen
Puvustus Sari Kirjavainen
Valot Marko Etelärinne
Äänet Jussi Heiskanen
Tarpeisto Mirja Ryytty
Kampaukset ja maskit Miia Immonen

Rooleissa Petri Hervanto (vier.), Pekka Johansson, Jukka-Pekka Löhönen, Pietari Pentikäinen,  Saara Saastamoinen, Ville-Veikko Valtanen, Juha Vuorinen sekä Jussi Immonen, Miia Immonen ja Tiina Ruutiainen.

Ensi-ilta 14.9.2024

Arvioitu kesto 2 tuntia 15 minuuttia, sis. 20 min. väliajan.