Herrasmieshuijarit

Jeffrey Lane – David Yazbek:

Herrasmieshuijarit -musikaali

Glamouria, komiikkaa ja hyvää musiikkia. Niistä on Herrasmieshuijarit tehty!

Lawrence ja Freddy ovat herrasmiehiä ja huijareita, jotka vievät rahat ja sydämen – kumpikin omalla rakastettavalla tyylillään. Kun nämä miehet sattuvat samaan kaupunkiin, tulee apajilla ahdasta ja toisen on lähdettävä. Mutta kumman? Miehet päättävät ratkaista ongelman lyömällä vetoa: hävinnyt poistuu kuvioista vähin äänin.
Kuin tilauksesta lomaparatiisiin ilmestyy mitä sopivin vedon kohde, ihastuttava neiti Colgate. Mutta kuinkas sitten käykään?

Sami Ruutiaisen johtama orkesteri nostaa David Yazbekin svengaavan musiikin lentoon, antaen tahdit Elina Turpeisen näyttäville tanssikoreografioille. Puitteet sykähdyttäville kokemuksille luovat Mirja Ryytyn nerokas lavastus ja Veera Onttosen takuuvarma kädenjälki puvustuksessa. Nämä kaikki sekä loistavat näyttelijämme yhdistettynä teatterivelho Pekka Laasosen ohjaukseen takaavat riemukkaan ja intensiivisen musikaalikokemuksen. Wau, mikä musikaali!

Takuuvarma ankeuden karkottaja!

– – –

Ohjaus Pekka Laasonen
Suomennos Mikko Koivusalo
Sävellys David Yazbek
Kapellimestari Sami Ruutiainen
Koreografia Elina Turpeinen
Lavastus Mirja Ryytty
Puvustus Veera Onttonen
Kampausten ja maskien suunnittelu Tarja Torniainen
Valot Marko Etelärinne
Äänet Jussi Heiskanen

Arvioitu kesto n. 2h 20 min., sis. väliaika 20 minuuttia

Ensi-ilta 19.9.2020

 

Rooleissa mm. Isa Lindgren-Backman, Myy Lohi, Jukka-Pekka Löhönen, Pietari Pentikäinen, Markku Ryytty, Marja Sundgrén ja Ville-Veikko Valtanen.
Ensemble Jussi Immonen, Miia Immonen, Sanna Jordan, Laura Koste, Annukka Päätalo, Ilkka Toivonen
Bändi: Sami Ruutiainen, Sami Harlin, Anssi Huotari, Jukka Kolehmainen/Jouko Reijonen

Book by Jeffrey Lane. Music and Lyricks by David Yazbek. Based on the film ”Dirty Rotten Scoundrels” written by Dale Launer and Stanley Shapiro & Paul Henning.

Kuvissa Myy Lohi, Saku Taittonen ja Ville-Veikko Valtanen. Ennakkokuvien henkilöihin on tullut muutoksia Saku Taittosen päästyä opiskelemaan Teatterikorkeakouluun. Onnea Saku ja sydämellisesti tervetuloa Pietari!