fbpx

Muistojen Klubi –ilta keskiviikkona 2.11.2022 klo 19

Varkauden Teatterin aulalämpiö täyttyy yhteisistä muistoista keskiviikkona 2.11.2022 klo 19. Klubi-illan isäntänä toimii viimeisen kerran teatterinjohtaja Kari Suhonen.

Tänä iltana kaikki tehdään yhdessä ja Klubin keskiöön on nostettu yhteislaulut. Illassa laulamme musiikillisia poimintoja menneistä Klubi-illoista ja Kari kertoilee, mitä muistoja juuri nuo kappaleet nostavat pintaan. Suhosta säestää kapellimestari Sami Ruutiainen. Ohjelmistoon ovat valikoituneet mm. kappaleet Käyn ahon laitaa, Väliaikainen ja Lumi teki enkelin eteiseen.
Tule yksin tai yhdessä – luvassa on taatusti mieleenpainuva, lämminhenkinen ja tunteikas ilta.

Kari Suhonen loi Varkauden Teatteriin matalan kynnyksen Klubi-kulttuurin, kun hän aloitti teatterinjohtajana elokuussa 2015. Ensimmäiset Klubi-illat starttasivat jo samana syksynä ja ne ovat pysyneet siitä lähtien osana Varkauden Teatterin ohjelmistoa. Klubien sisällöt ja esiintyjät ovat vuosien varrella vaihdelleet illan teeman mukaisesti.
Klubit pysyvät osana teatterin ohjelmistoa myös tulevaisuudessa.

Teatteri-Baari palvelee yleisöä ennen Klubin alkua sekä väliajalla. Suositamme tekemään pöytävarauksen etukäteen Teatteri-Baarista, puh. 044 364 8831, päivystys ti-to klo 11-14.

Arvioitu kesto n. 2 tuntia, sisältäen 20 minuutin väliajan.
Liput 5 €.
Ovimyynti avautuu 1 tunti ennen Klubin alkua.

Lisätietoja:   teatterinjohtaja Kari Suhonen, puh. 044 3648821, kari.suhonen@varkaudenteatteri.fi