fbpx

Leena Liimataisen juhlanäytös 21.3.20 klo 13

Tarpeistonhoitaja-näyttelijä Leena Liimatainen juhlii eläkkeellesiirtymistään ja 34-vuotista uraansa Varkauden Teatterissa lauantaina 21.3.2020 klo 13 alkaen.

Juhlaesityksenä nähdään Sirkku Peltolan kirjoittama ja Riitta Pasasen ohjaama elämänmakuinen tarina Tyttö ja varis.

Leena Liimatainen (s. 1952) syntyi Jäppälässä. Hän on kouluttautunut teatteriammattilaiseksi mm. erinäisillä näyttelijäntyön- ja lausunnankursseilla, Teatterikorkeakoulun kuiskaajakurssilla sekä laulukursseilla.

Varkauden Teatteriin Leena tuli iltanäyttelijäksi vuonna 1986. Hän solahti vakituiseksi teatteritekniikan työntekijäksi, tehden koko ajan töitä myös näyttämöllä. Hänen uransa on sisältänyt lukemattoman määrän rooleja, joista hän itse nostaa mm. Lumoava huhtikuu (ohj. Timo Rissanen), Saituri (ohj. Ingo Normet), Liian paksu perhoseksi (ohj. Jukka Turväinen) sekä Leskikullat ja Valokuvavarkaat (ohj. Kurt-Henrik Putkonen).
Hänelle on myönnetty Suomen Teatterijärjestöjen Keskusliiton kultainen ansiomerkki vihrein ruusukkein, hopeinen ansiomerkki punaisin ruusukkein sekä Varkauden Teatterikerhon kultainen ansiomerkki.

JUHLANÄYTÖKSEN OHJELMA
klo 13:00 Tyttö ja varis -näytelmä
klo 15:20 Varkauden Teatterin onnittelut lavalla
klo 15:30 ruokailu Teatteri-Baarissa

Kun aika on sopiva kutsuu seremoniamestari kaikki ”Klubi-lavallemme”, jossa Leena ottaa vastaan onnittelut ja tervehdykset. Vapaaehtoiset ohjelmanumerot ovat Leenalle ilo!

Lisätietoja: Leena Liimatainen, puh. 040 761 1636