fbpx

Annikka Kaistisen juhlanäytös la 18.1.20 klo 13

Näyttelijä Annikka Kaistinen juhlii eläkkeellesiirtymistään ja 36-vuotista uraansa Varkauden Teatterissa lauantaina 18.1.2020 klo 13 alkaen.

Juhlaesityksenä nähdään Anni Blomqvistin kirjoittama, Jussi Helmisen dramatisoima ja Matti Puurtisen säveltämä Myrskyluodon Maija. Musikaalin on ohjannut Ville Kiljunen.
Annikka Kaistinen (s. 1952) syntyi Helsingissä. Hän on kouluttautunut näyttelijäksi mm. Voionmaan opistolla, Teatterikorkeakoulun täydennyskoulutuksissa sekä Joutsenon opistolla.

Annikka näytteli kiinnityksellä näytteli Seinäjoen Teatterissa vv. 1983-1984. Varkauden Teatteriin Annikka kiinnitettiin näyttelijäksi vuonna 1984.
Hänen uransa on sisältänyt lukemattoman määrän rooleja, joista hän itse nostaa mm. Niskavuoren Nuori emäntä (ohj. Tuomo Salmela), Rakas rosvokopla (ohj. Kurt-Henrik Putkonen), Ystävyys oli elämäni (ohj. Timo Rissanen) sekä Parhaissakin perheissä (ohj. Riitta Pasanen).

Kaistinen on pitkäaikainen Varkauden Teatterin näyttelijöiden luottamusmies sekä Varkauden Teatterin Kannatusyhdistys ry:n hallituksen jäsen.
Hänelle on myönnetty Suomen Teatterijärjestöjen Keskusliiton kultainen ansiomerkki punaisin ruusukkein, Suomen Näyttelijäliiton kultainen ansiomerkki sekä Varkauden Teatterikerhon kultainen ansiomerkki.

JUHLANÄYTÖKSEN OHJELMA
klo 13:00 Myrskyluodon Maija -musikaali
klo 15:45 Varkauden Teatterin onnittelut lavalla
klo 16:00 ruokailu Teatteri-Baarissa

Kun aika on sopiva kutsuu seremoniamestari Kaisa Mäntymaa kaikki ”Klubi-lavallemme”, jossa Anni ottaa vastaan onnittelut ja tervehdykset. Vapaaehtoiset ohjelmanumerot ovat Annille ilo!

Lippujen hinnat:
Myrskyluodon Maija -musikaali 37 €
Myrskyluodon Maija -musikaali ja illallinen 50 €
Illallinen ilman näytöstä 13 €

Varaukset: Teatterin lippukassa, puh. 044 3648830 | myynti@varkaudenteatteri.fi.